Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú, chutia príjemne korenisto až sladkasto. Semená feniklu sa používajú ako korenie, ktoré možno pridať do slaných (polievky, omáčky, rybie jedlá), ale aj sladkých jedál (perníky, dezerty, koláče)
Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú,...
Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú, chutia príjemne korenisto až sladkasto. Semená feniklu sa používajú ako korenie, ktoré...
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok, prívarkov, polievok. Bazalka podporí ostatné chute jedla. Tip: pridávajte ju ku koncu varenia, varením stráca svoju chuť
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok,...
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok, prívarkov, polievok. Bazalka podporí ostatné chute jedla. Tip: pridávajte ju ku koncu...
Korenie na divinu je korenie bez glutamanu a E-čok. Správny pomer bylín a korenín vytvorí harmóniu s lahodnou chuť mäsa. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a chutne. Zloženie: 15-25% morskej soli, paprika sladká, čierne korenie mleté, bobkový list mletý, jalovec, zázvor, rasca, horčicové semienka, bazalka, tymian
Korenie na divinu je korenie bez glutamanu a E-čok. Správny pomer bylín a korenín...
Korenie na divinu je korenie bez glutamanu a E-čok. Správny pomer bylín a korenín vytvorí harmóniu s lahodnou chuť mäsa. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené a následné pomleté. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Estragón je bylina známa aj ako palina dračia. Korenistej vône s trochu horkastou štipľavou chuťou. Vysušené a drvené časti rastlín sa používajú na ochutenie rôznych pokrmov, či už rybaciny, hydiny, ale aj pečenej baraniny a jahňaciny, prívarkov zo zelenej fazuľky, hrášku a zemiakov. Má prenikavú chuť, preto ju treba do pokrmov pridávať opatrne.
Estragón je bylina známa aj ako palina dračia. Korenistej vône s trochu horkastou...
Estragón je bylina známa aj ako palina dračia. Korenistej vône s trochu horkastou štipľavou chuťou. Vysušené a drvené časti rastlín sa používajú na ochutenie rôznych pokrmov,...
Korenie biele je plod tej istej rastliny ako čierne, ružové a zelené korenie. Ich farebné odlíšenia a chuť je iná kvôli inému času zberu. Biele korenie je dozreté čierne korenie zbavené šupky. Biele korenie je jemnejšie a aromatickejšie ako korenie čierne. Všeobecne všetky štyri druhy korení sa používajú na zvýraznenie chuti pokrmov.
Korenie biele je plod tej istej rastliny ako čierne, ružové a zelené korenie. Ich...
Korenie biele je plod tej istej rastliny ako čierne, ružové a zelené korenie. Ich farebné odlíšenia a chuť je iná kvôli inému času zberu. Biele korenie je dozreté čierne korenie...
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,95 €Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €