Škorica mletá
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä do pečiva a rôzne sladké dobroty.
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä do pečiva a rôzne sladké dobroty.
Škorica má okrem využitia v kuchyni aj veľa benefitov pre naše zdravie.
Krajina pôvodu : Indonézia
Skladovanie : koreniny je potrebné skladovať na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25°C.
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,95 €Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to...